Фото без опису

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. 

Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни–миротворця. 

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся. 

Велика подяка всім військовослужбовцям, які боронять нашу Вітчизну, охороняючи наш спокій. Нехай ваші сила та мужність завжди підсилюються любов"ю та підпримкою рідних і близьких.

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів на території інших держав, шановні родини загиблих, ветерани війни, миротворці! Щиро бажає вам і вашим родинам добра і злагоди, достатку, міцного здоров"я, мирного неба та благополуччя.