Фото без опису

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НАШОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

            

Президент України Володимир Зеленський 14 лютого 2022 року звернувся до нації з приводу надзвичайно напруженої ситуації щодо можливого вторгнення Росії на територію нашої країни,  заявивши про розуміння владою та українцями всіх викликів, які перед ними стоять.

     Сьогодні на всіх установах та організаціях, будинках та спорудах  буде піднятий Державний Прапор України , українці вдягнуть синьо-жовті стрічки, по всій Україні звучатиме Державний Гімн. Ми покажемо всьому світу нашу єдність. 

    Наша Любарщина з 26-ти тисячним населенням -  це невеличка краплинка на карті України, невід’ємна частинка нашої держави. Сьогодні на площі Незалежності в смт. Любар вишикувались фінансисти, педагоги, лікарі, економісти, працівники соціального захисту населення, культури, працівники всіх структурних підрозділів Любарської селищної ради, представники державних установ, щоб висловити свою запепокоєність ситуацією в нашій державі, засвідчити свою любов та повагу до рідної землі. У нас одне-єдине  прагнення – ми хочемо свободи та готові її виборювати. Впевнені, що ситуація в Україні – повністю контрольована. Віримо, що  немає ніяких приводів, щоб ми панікували.  Країна наша одна, ми її нікому віддавати не збираємось і перемога  буде за нами.

   Бажаю Всім мирного неба, запашного хліба та міцного здоров’я.

                                  СЛАВА УКРАЇНІ!

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису