Фото без опису

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Сьогодні ми вшановуємо память Героїв Небесної Сотнілюдей, які поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче, що вони мали, – власні життяДуже хочемо вірити, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя стане краще Україна. Знаємо, що український народ після Революції Гідності став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості. Будьмо гідні їх подвигу, бережімо Україну.

Просимо всіх згадати і вшанувати в ці дні Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.

Герої не вмирають! Слава Україні! Слава Нації! Україна – понад усе!

 

 З повагою,

Селищний голова      Володимир ГЕРАСИМЧУК

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису