Фото без опису

 

    У цей непростий час важливо вчасно оплатити за комунальні послуги (вивіз сміття, водопостачання та водовідведення). Ми повинні спільно подбати про наш надійний тил. Усі ми зараз працюємо заради спільної мети – підтримати один одного і здолати ворога. 

           Жителі громади мають усвідомити, що якщо не будуть платити за  житлово-комунальні послуги, то КП «Добробут» не матиме коштів на функціонування. Це означає, що жителі селища залишаться без води та потонуть у власному смітті.

         Сплата за комунальні послуги є в сьогоднішніх умовах великою допомогою та підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах і потребують ресурсів.

          Окрім того, що платежі потрібні для функціонування підприємства, вони необхідні для того, щоб втримати працівників.

           Потрібно зрозуміти: якщо не буде платежів, то сама система житлово-комунального господарства й усі ми не зможемо існувати фізично. Неможливо буде закуповувати паливо й усе інше. Крім того, ми елементарно не втримаємо людей на робочих місцях. Усі, починаючи з двірників і закінчуючи директором підприємства, підуть з роботи

        Катастрофічний брак коштів робить все складнішим виконання цілої низки заходів для цілодобового та безперебійного забезпечення громади послугами з централізованого водопостачання та водовідведення, а також, ставить під загрозу водопостачання громади у подальшому.

       Надійна робота комунальних служб в умовах воєнного стану може бути забезпечена виключно у випадку оплати за спожиті послуги.

   Адміністрація та робітники підприємства, щиро дякують споживачам, які незважаючи на військовий стан, сплачують рахунки за спожиті послуги та закликають кожного  зробити свій внесок у забезпечення безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури, оплативши комунальні рахунки.