Щиро вітаю усіх вас зі світлим святом Воскресіння Христового! Воскресіння Господнє — це утвердження в серцях людей віри та надії на перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над брехнею. Сьогодні віра й надія стали нашою міцною опорою в боротьбі за майбутнє країни.

Цьогоріч Великдень ми зустрічаємо під час неймовірних випробувань жорстокою війною, яку віроломно почала проти нашої держави росія. Тож нехай у ці дні Господь оберігає і захищає нашу рідну Україну, наші рідні міста, життя кожного українця. Хай Боже благословення завжди буде з нами, українцями,  нехай наші помисли завжди будуть чистими, серця сповнені милосердя й щирої любові до ближнього, а душі відкритими для добра.Нехай Господь дарує нам свою безмежну любов, надію й незламну віру в перемогу!

Здоров’я, миру, злагоди, спокою та благополуччя кожній родині.Всім Божої благодаті й мирного життя під українським небом, яке охороняють наші мужні та героїчні воїни.Молимося за наших захисників. Нехай усіх береже Бог. Віримо в перемогу!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Слава Україні!!!

 

З повагою, селищний  голова   Володимир ГЕРАСИМЧУК