Фото без опису

Традиційно 01 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Цього року питання безпеки маленьких громадян України набуло особливо гострого значення, адже їхнє безтурботне дитинство в одну мить зруйнувала повномасштабна війна. Чимало дітей нині опинилися на окупованих ворогом територіях і замість веселих розваг напівголодні змушені сидіти у холодних підвалах, перечікуючи обстріли. Чи разом із дорослими, рятуючись від жахливого сьогодення, покинули домівки та вирушили у більш безпечні регіони України або за кордон.

Невимовний смуток читається в очах тих хлопчиків і дівчаток, яких підступна війна зробила сиротами. Та найстрашніше, коли гинуть самі діти… Лише за офіційною статистикою, внаслідок російської агресії обірвалося життя понад 240 українських дітей, постраждало майже удвічі більше. Хіба таке можна пробачити чи забути?!

Діти – наше майбутнє і надія. Усі вони заслуговують на увагу, турботу та щасливе дитинство. І тому наш святий обов’язок – зігріти любов’ю кожне дитяче серце , огорнути його затишком і теплом, захистити й уберегти від лихого, зробити усе для того, щоб діти зростали здоровими та життєрадісними. Під мирним небом. У вільній і щасливій країні, якою знову неодмінно буде Україна!

Захистимо найдорожче!  Життя переможе!