Фото без опису

Щороку ООН визначає окрему тему для відзначення Дня молоді. Тема Дня молоді – 2022: «Молодь, яка вражає».

У цей важкий для нашої держави час щодня наша молодь робить величезний внесок у наближення перемоги України, працюючи на різних фронтах: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому, культурному, економічному та інших.

Молодь не лише захищає нашу країну в лавах ЗСУ та територіальної оборони, а й надає всебічну допомогу цивільному населенню, відбудовує зруйновану інфраструктуру.

Незважаючи на війну, наші спортсмени виборюють нагороди на міжнародних змаганнях та доводять усьому світу, що українці — нація переможців.

Сьогодні українська молодь, як ніколи раніше, продемонструвала силу єдності. З молоддю пов’язане майбутнє всієї нашої країни і майбутнє кожного з нас.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю тих захисників і захисниць, чиї  життя обірвалися на злеті молодих літ, щиро молимося за тих Героїв, хто сьогодні  боронить Україну, аби поверталися додому живими і неушкодженими.

Любарська селищна рада  вітає молодь  громади  зі святом та бажає мирного неба й втілення в життя всіх заповітних мрій! Нехай  ваш  світлий розум, чисті помисли та гаряче серце допоможуть вам здолати будь-які труднощі на життєвому шляху. Будьте наполегливі, сильні духом і скільки б не минуло років залишайтеся в душі завжди молодими. Зі святом!

 

Довідково. З урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України та для підтримки інтеграції української молоді до європейської спільноти відзначення Дня молоді 12 серпня установлено Указом Президента України Володимира Зеленського від 28 липня 2021 року № 333/2021.

 

З повагою  селищний голова                                                                                   Володимир ГЕРАСИМЧУК