Фото без опису

 

Прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора та Днем  Незалежності  України!  Наш прапор – це символ свободи  і незалежності, слави і відродження України. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.     

Тридцять  перша  річниця для нас,  на  жаль,  не  святкова, але точно  історична.  Бо  саме  за незалежність   сьогодні   проливають  кров  мужні  сини  і  доньки  рідної Батьківщини,  зокрема і Любарщини. Віддають найцінніше - свої  життя - за те, щоб  рідна  країна продовжувала жити.

У цей  день  схиляю голову перед нашими захисниками. Ви – гордість  і  слава України! Внесок  кожного українця  на передовій і в  тилу – безцінні! Жага до свободи – у наших генах. Ми,  незламні  і  загартовані  боротьбою  пращурів  за  волю, сьогодні   знову безстрашно боремося. Маріуполь, Буча, Херсон, Сєвєродонецьк, Мелітополь,  Ірпінь та інші  міста це і є славнозвісний український характер. Європа вже відчула його силу, а путінська росія – зламала об нього зуби. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі. Ми назавжди запам'ятаємо те, хто нам друг, а хто ворог. Щиро вірю, що зовсім скоро ми гучно святкуватимемо нашу Перемогу та  визволення наших  громадян  від  навали  диких вбивць і  мародерів.

Безперечно, саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати  могутність нашої країни, працювати задля нашої Перемоги, розвитку і процвітання рідної України. Нехай щедро колосяться хлібні ниви, народжуються діти та лунає наша українська пісня!

З нами ЗСУ, БОГ і весь цивілізований світ, а  значить, буде  мир  і  добро,  і  буде  жити  Незалежна Україна!

                                      Слава Україні!   Героям слава!

 

З повагою,

                     селищний голова                                                              Володимир  ГЕРАСИМЧУК

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису