Фото без опису

 

У свої «тридцять один» Україні довелося пережити чимало. Обпечена війною, поранена ворожими ракетами, кулями й осколками, вона сміливо і незламно бореться за Перемогу!

 Україна – це в першу чергу люди – найщиріші і найдобріші, які готові зупиняти російських загарбників голими руками. Це наші діти, які збирають допомогу для ЗСУ, друзі яких з усього світу знають тепер вміст «дружньої» російської матрьошки. Це земля – багата на копалини і родюча «житниця» не лише Європи, а й цілого світу. Це культура, коріння якої сягають тисячолітньої давнини, до колиски європейської цивілізації. Це ліси півночі, рівнини центру, гори заходу, море півдня, степи сходу. І це, безумовно, наші Герої, які у різні періоди багатовікової історії боролися за нашу волю.

Зустрічаємо сьогодні День Незалежності гордо, бо рівно півроку тому витримали підступний напад російських загарбників, які зазіхнули на нашу землю.

Наше мирне майбутнє ми відстоюємо разом з цивілізованим світом, який вбачає в українцях неймовірну силу. Силу, яка здатна зміцнити європейську спільноту. Власне тому з нами солідарні Лондон, Париж, Варшава, Вашингтон. Нам допомагають Вільнюс, Копенгаген, Брюссель. Плече допомоги підставляють Токіо, Канберра, Оттава. Україна стала символом незламності і боротьби у світі.

Ми міцнішаємо, коли, здавалось би, вже безсилі. Працюємо, просячи більше годин на добу, щоб підтримати наше військо. Гуртуємось, бо знаємо, що в єдності наша велика сила!

 

Нашу НЕЗАЛЕЖНІСТЬ НЕ ЗЛАМАТИ!

 

Допоки б’ється в грудях серце – Україна б’ється!

 

З Днем Незалежності, Україно!

 

Слава Україні!