Фото без опису

 

Щоб посилити українську армію та захистити військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв’язку та UNITED24 розпочинають проєкт «Армія дронів».

 Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.

 «Армія дронів» допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту — а це близько 2 470 кілометрів — та давати ефективну відсіч ворожим атакам.

Задонатити через UNITED24 одним кліком можна з будь-якої точки світу. Також Україні можна допомогти готовим виробництвом.

 Переказати кошти на рахунок Міністерства оборони через UNITED24 або задронатити свій дрон можна у спеціальному розділі сайту платформи: https://u24.gov.ua/uk/dronation.

 Які дрони буде закуплено?

 В пріоритеті дрони для першої, другої та третьої ліній фронту, відповідно до потреб військових. Пріоритет — 200 безпілотних авіаційних комплексів тактичного рівня для повітряної розвідки. Такі «пташки» можуть літати від 2 до 24 годин до 160 км на висоті до 5 км. Вони оснащені декількома камерами з тепловізором, датчиками положення та програмним забезпеченням. Головне — їх важко помітити, а отже важко збити. Ці дрони допоможуть постійно моніторити лінію фронту і виявляти позиції агресора.

 Також буде закуплено простіші дрони. Їх потрібні тисячі. Вони не літають так довго і так далеко, але теж можуть виконувати важливі функції.

 Кожен дрон рятує життя і наближає перемогу України!

 Які дрони можна задронатити?

 Задронатити можна квадрокоптер із такими параметрами: батарея не менше 5000 мА/год, дальність польоту від 1 км, камера з кількістю мегапікселів не менше 20 Мп, часом зарядки не менше 30 хвилин, параметрами фото не менше 5280х3956, параметрами відео не менше 3840×2160, бажано з джойстиком та пультом управління.

 Якщо він буде з тепловізором — це чудово!

 Ваш дрон може бути новий або ні, головне, щоб він був справним і придатним до використання.

 Як надіслати дрон?

 Крок 1. Упакуйте свій дрон так, щоб він не пошкодився в дорозі, бажано в оригінальне пакування, щоб було легше його ідентифікувати.

 Крок 2. Надішліть свій дрон зручною для Вас службою доставки на хаб у Польщі чи США. Суму доставки оплачує відправник.

 Хаб у США — Account #859032, 600 Markley Street, Port Reading, NJ 07064.

 Хаб для країн ЄС — Me?giewska 29, hala B / Rama T3, 20-234 Lublin, Polska.

 Хаб для країн, які не є членами ЄС,— Pol-Cel Sp Zoo (Help Ukraine Center), Rampa Brzeska 63, 22-100 Che?m, Poland.

 Якщо Ви знаходитеся в Україні, принесіть свій дрон у будь-яке відділення Нової пошти та скажіть, що це доставка для ЗСУ на “Армію дронів”. Оператори самостійно оформлять відправлення.

 

З діяльністю платформи UNITED24 можна ознайомитися на сайтіhttps://u24.gov.ua/uk.

Фото без описуФото без опису