Фото без опису

 

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження нашого селища.

Щиро вітаю вас з Днем нашого містечка! Це свято тих, хто відчуває себе частиною великої родини і пишається тим, що він – ЛЮБАРЧАНИН. Воно об’єднує усі покоління, від малого до великого, які народилися і живуть у нашому  містечку. Історія нашого селища  продовжується добрими справами його щирих та працьовитих людей. Разом з вами я радію його успіхам, переймаюся його проблемами і щиро вірю, що разом ми зробимо  нашу громаду процвітаючою. 

Любар може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей. Разом ми єдина і велика сім’я, а  усі досягнення, якими багате наше селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів.

Цього року ми не святкуємо День селища  зі зрозумілих причин, в нашій країні війна. Та все ж, вирімо, що Збройні Сили України і всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю здолають російського агресора. Сьогодні на передовій наші захисники - любарчани  боронять рідну Україну, а кожен на місці працює на своєму фронті. Молімося за наших захисників. Всі разом ми наближаємо ПЕРЕМОГУ!

У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

Нехай наше славне містечко  процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду! 

Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи, а в кожному домі  нехай панує  родинний затишок, мир, любов та достаток.

Разом  до Перемоги!

Слава Україні!  Героям Слава!  

 

З найкращими побажаннями,

селищний голова                                                                                               Володимир Герасимчук

.