Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних  питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

799.Про затвердження експертної оцінки вартості комунального майна та умов оренди об’єкта нерухомого майна.

800.Про намір передачі в оренду комунального майна та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.

801.Про намір передачі в оренду комунального майна та включення його до Переліку об’єктів оренди першого типу.

802.Про намір передачі в оренду та включення до Переліку другого типу об’єктів оренди рухомого майна.

803.Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна від 14.04.2021 та дострокове його розірвання.

804.Про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна від 17.12.2019р.

805.Про надання згоди на звільнення від орендної плати та зменшення її розміру.

806.Про передачу малоцінних необоротних матеріальних активів Бичівського ЗЗСО І-ІІ ст. з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарського ЗДО.

807.Про передачу основних засобів Бичівського ЗЗСО І-ІІ ст. з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради.

808.Про організацію інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти Любарської селищної ради та внесення змін до штатних розписів. 

809.Про організацію інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти Любарської селищної ради.

810.Про внесення змін в штатні розписи закладів дошкільної освіти Любарської селищної ради та переведення їх на обслуговування централізованою бухгалтерією відділу освіти, молоді та спорту.

811.Про надання дозволу на укладання договору оренди автомобіля.

812.Про погодження розміру плати за навчання дітей у комунальному закладі «Любарська школа мистецтв Любарської селищної ради».

813.Про затвердження рішень виконавчого комітету селищної ради.

814.Про дострокове припинення повноважень старости Великодеревичівського старостинського округу Любарської селищної ради та звільнення старости Демченка В.Л.

Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

815.Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

816. Про  передачу  в оренду земельних  ділянок ТОВ «Хмільницьке».

817. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що   перебувають у спільній частковій власності громадян -  власників сертифікатів  реформованого КСП «1-ше Травня»   с.Провалівка Житомирського району Житомирської області.