Фото без опису

 

Сьогодні у переддень професійного свята, Дня рятівника, щиро вітаємо рятувальників, ветеранів цієї справи і тих, хто тільки вчиться мужній  професїї,  з  їхнім святом. Герої нашого часу – це про них, людей мужньої  професії, які самовіддано виконують надскладні завдання, часто – в особливо небезпечних умовах, коли  лік іде буквально на секунди, та готові будь-якої миті прийти на допомогу іншим, нерідко ризикуючи власним життям.

Рятівники – це люди з великим серцем, які без вагань прийдуть  на допомогу і врятують чиєсь життя. Не шукаючи слави – допомогти,  простягнути руку ближньому або винести ближнього на руках.

Це не тільки професійні рятувальники – пожежники, сапери, пілоти гвинтокрилів і літаків, всі працівники ДСНС, а і прості  українці -  щирі, добрі, небайдужі,  які не кинуть  ближнього  в  біді,  будь-якої хвилини готові прийти на допомогу та захистити  від лиха.

З початку війни рятувальники під обстрілами ворожої техніки приборкують пожежі, розбирають завали та  рятують громадян, евакуюють населення,  підвозять воду,  проводять  роботи  із розмінування територій  та  відновлення  життєзабезпечення   населених пунктів. Цьогоріч  уся Україна побачила відвагу та самовіддачу воїнів порятунку.  Ми  безмежно пишаємося  вами та дякуємо за службу від імені людей, яких ви врятували, від  їхніх рідних і близьких, за вашу  мужність, жертовність  і  готовність  прийти на допомогу ціною власного життя.  Ви заслуговуєте  особливої шани і поваги.

Тож від Любарської селищної ради та від жителів громади висловлюємо щиру вдячність усім рятівникам за врятовані життя, самовідданість та самопожертву  під час виконання службового обов'язку. Поменше вам  тривожних та помилкових дзвінків. Нехай жодна іскра не прошмигне повз вас, нехай кожне  полум'я  не розгориться під вашим пильним наглядом! Нехай кожна стихія  буде приборкана  і переможена!  Миру  усім, щастя вам і вашим родинам!

Разом до Перемоги!   Слава Україні!

 

З повагою

селищний голова                                                                                                   Володимир ГЕРАСИМЧУК