Фото без опису

 

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

     1. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи вентиляції харчоблоку Любарського ліцею №1 Любарської селищної ради Житомирської області за адресою: Україна, Житомирська область, Житомирський район, селище міського типу Любар, вул. Незалежності, будинок 49».

      2. Про відкриття групи продовженого дня в Березівській гімназії.

     3. Про організацію інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти Любарської селищної ради та внесення змін до штатних розписів.  

   4.  Про організацію інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти Любарської селищної ради.

    5. Про внесення змін до штатного розпису групи з господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

      6. Про внесення змін до штатного розпису КЗ «Центр учнівської творчості» Любарської селищної ради.

   7. Про внесення змін до штатного розпису Вигнанського закладу дошкільної освіти Любарської селищної ради.

  8. Про затвердження передавального акту Великоволицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Любарської селищної ради.

   9. Про затвердження передавального акту  Вигнанського закладу  загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Любарської селищної ради.

 10. Про затвердження передавального акту Гринівецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Любарської селищної ради.

  11. Про затвердження передавального акту Коваленківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Любарської селищної ради.

 12. Про затвердження передавального акту Коростківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Любарської селищної ради.

   13. Про передачу малоцінних необоротних матеріальних активів Бичівського ЗЗСО І-ІІ ст. з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради.

    14. Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів Бичівського ЗЗСО І-ІІ ст. з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради.

  15. Про затвердження акту  приймання-передачі малоцінних необоротних матеріальних активів Бичівського ЗЗСО І-ІІ ст. з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарського ЗДО.

  16. Про затвердження  актів приймання-передачі продуктів харчування комунальної власності Любарської селищної ради.

   17. Про намір передачі в оренду комунального майна (артсвердловини) та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.

     18. Про намір передачі в оренду частини приміщення КЗ «Любарська школа мистецтв» та включення його до Переліку  об’єктів оренди другого типу.

     19. Про намір передачі в оренду громадського будинку в с. Великий Браталів  та включення його до Переліку об’єктів оренди першого типу.

      20. Про продовження без аукціону договору оренди з ПП фірма «НАІС».

      21. Про надання згоди КНП  «Любарська лікарня» на продовження без аукціону договору оренди № 2 від 01.10.2019 року.

   22. Про затвердження експертної оцінки вартості комунального майна та умов оренди об’єкта нерухомого майна.

       23. Про затвердження протоколів про результати електронних аукціонів

LLE001-UA-20220829-07047,  №LLE001-UA-20220829-29925.

    24. Про внесення змін до додатку 1 рішення селищної ради від 03.06.2020 № 1135.

    25. Про перейменування  та зміну типу топонімічного об’єкта  с. Липне  Липненського старостинського округу Любарської селищної територіальної громади.

     26. Про затвердження рішень виконавчого комітету селищної ради.

Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

     1. Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями) та передачу їх в оренду .

    2. Про затвердження технічної документації  з землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості).

     3. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації по відновленню меж земельної ділянки.

       4. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  земельної ділянки Цимбалюка Ярослава Юрійовича.

       5. Про  передачу  в оренду земельної ділянки  Сафі Тетяні Іванівні та Сафі Ахмад Халед.

    6. Про надання дозволу на розробку звіту про  експертну грошову оцінку земельної  ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність.

       7. Про затвердження протоколу про розподіл земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) та погодження проєкту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) наданих у власність громадянам–членам реформованого КСП «Случ». 

      8. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що перебувають у спільній частковій власності громадян-власників сертифікатів реформованого ВАТ «Коростки» с.Коростки Житомирського району  Житомирської області.