Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо Свято, значення якого в сучасній історії нашої Держави важко переоцінити – День захисників та захисниць України. Свято справжніх Героїв, які ціною власного життя відстоюють нашу Незалежність.

Ми вшановуємо наших захисників і захисниць в один день із великим святом Покрови. Адже Богородиця завжди оберігала наших воїнів.

Цей день єднає в собі тисячолітню історію боротьби українців за свою Державу – звитягу витязів Київської Русі, відчайдушну хоробрість козаків, відвагу січових стрільців, мужність вояків УПА.

Їх непереможний дух кожен із нас береже у своєму серці. А наші бойові частини визволяють українські міста та села від російської пошесті під знаменами легендарних українських полководців та славетних підрозділів минулого: Короля Данила, Костянтина Острозького, Романа Дашкевича, Івана Виговського, Чорних запорожців та Героїв Крут.

Найкращі традиції захисників минулого разом із неймовірним бойовим досвідом сучасності роблять Збройні Сили України однією з найбоєздатніших армій світу. А наша любов до України робить нас непереможними.

Героїзм наших воїнів змінює не лише майбутнє України, а й усього цивілізованого світу. Робить нас і наших друзів в інших країнах більш рішучими, чітко визначає, де добро, а де зло. Наповнює усі демократичні країни новою енергією, яка неодмінно стане панацеєю від варварства та терору 21 століття.

Зі святом вас наші захисники! Слава українським Героям та Героїням!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Фото без опису