Фото без опису

 

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1.Про затвердження Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства  Любарської селищної ради на 2023- 2025 роки.

2.Про затвердження Програми «Здоров’я дітей раннього віку та соціальна підтримка сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на 2023– 2026 роки».

 

3.Про затвердження Програми підтримки членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців строкової служби, служби за контрактом та мобілізованих для проходження військової служби, у зв’язку з військовою агресією Російської федерації проти України, Любарської селищної ради на період воєнного стану в Україні.

4.Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на землях комунальної власності Любарської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області.

 

5.Про затвердження Правил утримання домашніх тварин і поводження з ними у населених пунктах Любарської селищної ради.

6.Про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва.

7.Про затвердження  проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи вентиляції харчоблоку Любарського ліцею №1 Любарської селищної ради Житомирської області за адресою: Україна, Житомирська область, Житомирський район, селище міського типу Любар, вул. Незалежності,  будинок  49».

8.Про затвердження акту приймання-передачі малоцінних необоротних матеріальних активів Бичівського ЗЗСО І-ІІ ст. з балансу відділу освіти, молоді  та спорту на баланс Любарської селищної ради.

9.Про надання дозволу Великодеревичівському ліцею здійснювати підвіз учнів.

10.Про внесення змін до штатного розпису Великодеревичівського ліцею  Любарської селищної ради.

11. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради благодійно на праві господарського  відання та оперативне управління та затвердження актів передачі-приймання.

12.Про  оприбуткування безоплатно отриманих матеріальних цінностей та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2022 рік.

 

13.Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради.

 

Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

14.Про затвердження технічної  документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями) та передачу їх в оренду.

15.Про  затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних   ділянок у постійне користування.

16.Про  передачу  в оренду земельної ділянки ФГ «Гордій».

17.Про надання дозволу  на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої  на території Любарської селищної ради Житомирського  району Житомирської області.

18.Про  надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

19.Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.

20.Про припинення дії договорів оренди землі.

21.Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

22.Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення   для     подальшого продажу її у власність.