Фото без опису

Вакцинація в умовах війни набула особливої актуальності. Адже кожна людина, де б вона не перебувала – повинна мати можливість отримати необхідні щеплення. Усвідомлюючи цю необхідність, представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) вже вдруге цього року передали нашій державі партію з десяти спеціальних автомобілів-рефрижераторів для транспортування вакцин.

ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» також отримала мобільний рефрижератор для транспортування вакцин.

Авто оснащене спеціальним холодильним обладнанням із об’ємом 4 кубометри - і може перевозити вакцини при дотриманні температурного режиму +2…+8 С°. Це дозволить доставляти необхідний запас вакцин до будь-якого медичного закладу в межах Житомирської області.

Завдяки цій підтримці вакцини від інфекційних хвороб швидко доставлятимуться до регіонів – відтак буде забезпечено можливість проведення щеплень у кожному окремому закладі охорони здоров’я.

В такий нелегкий для країни час надана допомога є безцінною та ще раз нагадує, що Україна має потужну підтримку, яка допомагає наближувати нашу Перемогу!!!

 

ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»