Вітання друзі! Запрошуємо вас чи ваших друзів!

Ви - активний учасник чи учасниця життя громади або хочете ними стати? Хочете допомогти країні і не знаєте з чого почати? Маєте ідеї, як допомогти вже тут і зараз? Ми допоможемо зробити перший крок!!! Поспішайте долучитися до спільноти активних громадян! 

?Ми не зупиняємось і вкотре оголошуємо набір учасників та учасниць на онлайн-тренінг програми “Активні громадяни” від ГО "Молоді Агенти Змін”.  Наш наступний тренінг відбудеться протягом трьох днів - 12, 13 та 19 листопада 2022 року на платформі Zoom. Час проходження тренінгу 17:00-21:00.

?Під час тренінгу ми навчимо Вас мистецтву маленьких кроків до великого результату, думати глобально і діяти локально. Ви станете частиною великої родини “Активних громадян”. 

За 3 дні тренінгу, разом з досвідченими експертами та експертками, фасилітаторами та фасилітаторками, ви пройдете шлях від генерації ідеї до написання проєктної заявки.  Найголовніше ми будемо працювати над посиленням соціальної згуртованості і ще більше нарощувати соціальний капітал в Україні.

?Учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах та тренінгах Британської Ради, а також зможуть спробувати свої сили під час конкурсу проєктів соціальної дії та інших активностях програми, що дасть можливість отримати фінансування для реалізації своєї ініціативи. 

? Участь у тренінгу безкоштовна!

?Для отримання сертифікату Британської ради потрібно брати участь протягом усіх трьох днів тренінгу.

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ‘ЯЗКОВА!   ?

https://forms.gle/9XLNmzbparzCaqvq8

 

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

#ПрямуємоРазомФото без опису