Фото без опису

 

Пропонуємо Вам ознайомитися з цілями та завданнями міжнародного проекту “Благотворче суспільство”, що викладені у додатку до листа. Впевнені, що ми з Вами знайдемо спільні точки дотику в рамках цього проекту, а Ви та громада, яку Ви очолюєте, використаєте можливості міжнародної співпраці.
Для нас з вами вкрай важливо проінформувати всіх людей про нові реальності.  Об'єднання наших зусиль дозволить вийти з кризових ситуацій і налагодити щасливе і мирне життя. Давайте разом будувати Благотворче суспільство!
 Більш детальніше з інформацією про Міжнародний проект “Благотворче суспільство” можна ознайомитися на сайті  https://creativesociety.com.
Зусиллями волонтерів Міжнародного проекту “Благотворче суспільство” підготовлено міжнародний онлайн-форум “Глобальна криза. Наш порятунок в єднанні”, що відбудеться 12 листопада 2022 року за посиланням  https://creativesociety.com/uk/global-crisis-our-survival-is-in-unity. На ньому будуть озвучені всі глобальні проблеми нашого суспільства, які стосуються кожного, та запропоновано шляхи подолання цих проблем.
 Готові надати Вам додаткову інформацію та обговорити співпраці у будь-який зручний для Вас час.
З повагою, волонтери проекту “Благотворче суспільство”:
Зіновчук Наталія Василівна, доктор економічних наук, професор,  +380974980002  NVZstill37@gmail.com
Ковальчук Наталія Володимирівна, юрист, сімейний медіатор, +380979197571, atkovvol0907@gmail.com