Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Аптека 1» Любарської селищної ради Житомирської області на 2022-2023 роки.

 2. Про затвердження Програми надання поворотної фінансової допомоги (резервних коштів), що виплачується патронатним вихователям до моменту отримання державної соціальної допомоги на 2023 рік.

 3. Про затвердження Програми підтримки культури і духовності Любарської селищної ради на 2023-2027 роки.

 4. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Любарська лікарня» Любарської селищної ради на 2023-2025 роки.

 5. Про внесення змін до Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства Любарської селищної ради.

 6. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 22.12.2021 № 633 «Про бюджет Любарської селищної  територіальної громади на 2022 рік».

  7. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з оренди нерухомого майна №LLE001-UA-20221011-87768.

  8. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради.

  9. Про надання згоди КНП «Любарська лікарня» на продовження шляхом проведення аукціону договору оренди № 4   від 01.03.2008 року.

  10. Про внесення змін до договору оренди № 4 від 12.10.2022р. та надання дозволу на  здійснення капітального ремонту орендованого об’єкта.

  11. Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, запасів, грошових коштів з балансу Житинецького ЗДО на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

   12. Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, запасів, грошових коштів з балансу Вигнанського ЗДО на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

   13. Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, запасів, грошових коштів з балансу Горопаївського ЗДО на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

   14. Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, запасів, грошових коштів з балансу Березівського ЗДО на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

    15. Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, запасів, грошових коштів з балансу Привітівського ЗДО на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

   16. Про внесення змін до структури та  штатної чисельності Комунального підприємства по обслуговуванню адміністративних приміщень об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2022 рік.

   17. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради на праві господарського відання та затвердження актів передачі-приймання.

   18. Про оприбуткування безоплатно отриманих матеріальних цінностей та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2022 рік.

   19. Про затвердження списку присяжних Любарського районного суду.

    20. Про перейменування об’єкта топоніміки в с. Липне Липненського старостинського округу Любарської селищної територіальної громади.

Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

      1. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями) та передачу їх в оренду.

    2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення.

    3. Про  передачу  в оренду земельної  ділянки ФГ «Полісся-Агро».

    4. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.

    5. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки з подальшою передачею її в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

    6. Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки водного фонду.