З почуттям глибокої поваги і шани прийміть від депутатського корпусу селищної ради, членів виконкому,  апарату селищної ради та від мене особисто щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

У всі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена праця сільгоспвиробників була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Нині селяни мають можливість працювати на своїй землі, створювати підприємницькі структури, вільно розпоряджатися плодами своєї праці. Їхні працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву. Цьогоріч Вам довелось найважче, під звуки повітряної тривоги Ви проводили комплекс весняно-польових робіт, догляд за посівами та збір врожаю.

Бажаю всім, хто причетний до цієї сфери – працівникам ланів і ферм, керівникам і фахівцям сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власникам особистих селянських господарств, ветеранам сільськогосподарського виробництва нашої громади впевнено тримати курс на успіх і процвітання. Бажаю без розчарувань та зневіри крокувати до високих результатів, не боятися труднощів та важкої праці. Бажаю кожного разу досягати мети та насолоджуватися весняними дощиками та щедрими врожаями.  А ще хочу побажати миру, добробуту та міцного здоров’я! Хай не знають втоми Ваші роботящі руки, а праця Ваша й надалі збагачує нашу громаду, нашу неньку - Україну!

Ваша щоденна праця, дорогі хлібороби, це вагомий внесок у нашу, світлу ПЕРЕМОГУ!  

З повагою

Селищний голова                                           Володимир  ГЕРАСИМЧУК