Фото без опису

Професійне свято працівників прокуратури було встановлене 2 листопада 2000 року указом президента Леоніда Кучми. Дата святкування була вибрана не випадково – саме цього дня, у 1991 році, Верховна Рада ухвалила закон України "Про прокуратуру". Відтоді щороку 1 грудня в Україні прийнято вітати зі святом усіх працівників прокуратури.

Прокуратура є одним з ключових органів у правоохоронній системі, який здійснює нагляд за дотриманням та виконанням законів. Злагоджена робота прокуратури є запорукою ефективної роботи всієї правоохоронної системи України, показником докорінних процесів, які переживає наша країна.

Шановні працівники прокуратури! Ви непорушно стоїте на сторожі інтересів держави і громадянина, сприяєте зміцненню законності та правопорядку, захищаєте права і свободу людини.

 Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, щастя та успіхів, життєвої наснаги і нових здобутків на професійній ниві в ім’я розвитку та процвітання нашої держави. Нехай людська повага і довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі. Нових вам професійних звершень на ниві служіння Закону, утвердження незалежності та демократизму в рідній Україні!

 

З повагою,

селищний голова                             Володимир ГЕРАСИМЧУК