Основним завданням державної статистики є забезпечення суспільства якісною, об’єктивною та доступною статистичною інформацією, що відповідає сучасним потребам та світовим стандартам в сфері збору та аналізу статистичних даних.

Поєднання знань, досвіду та енергії надає можливість оперативно та якісно розв’язувати складні завдання.

Працівники статистики працюють в єдиній команді з респондентами та постачальниками адміністративних даних, які відіграють визначальну роль у виробництві надійної статистичної інформації. Саме завдяки цьому співробітництву усіх учасників процесу статистичного виробництва формується якісна інформаційна база, яка забезпечує потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій статистичній інформації, сприяє прийняттю оптимальних управлінських рішень та є необхідною умовою для формування іміджу та інвестиційної привабливості регіонів та країни в цілому.

Вітаю всіх працівників і ветеранів статистики з професійним святом! Ваша діяльність на теренах державної статистики – приклад творчого пошуку та самовдосконалення, натхненної праці та відданості обраній справі для повного та якісного забезпечення суспільного запиту на інформацію.

Бажаю міцного здоров’я та родинного затишку, добра та благополуччя, невичерпної енергії та наснаги, високих звершень і вагомих здобутків, впевненості у майбутньому!

З повагою,

Селищний голова                                           Володимир ГЕРАСИМЧУК