Фото без опису

 

З 1985 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН у світі відзначається Міжнародний день волонтера.

Повномасштабна війна змусила багатьох людей опинитись у скрутній ситуації, чим внесла свої корективи у волонтерський рух. Окрім допомоги держави, на поміч прийшли волонтери. Відтак сотні тисяч людей приєдналися до волонтерського руху: допомагають у гуманітарних штабах, плетуть маскувальні сітки, закуповують амуніцію, готують тощо.

Волонтером може стати кожен та кожна, хто прагне зробити внесок у перемогу України.

Жителі громади, з перших днів військової агресії та порушення територіальної цілісності нашої держави, активно долучилися до волонтерського руху. По усіх старостинських округах готували різноманітні страви, консерви, усілякі смаколики, плелися маскувальні сезонні сітки, «крутили» цигарки, збирались кошти на авто і техніку та інше.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, триває повномасштабна війна підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера!
Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, дитини, кожного воїна, яким Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти. Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Вашій підтримці, на фронтах, воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

 

З повагою,

селищний голова                                                             Володимир ГЕРАСИМЧУК