Фото без опису

Шановні депутати, члени виконавчого комітету працівники селищної ради, ветерани органів місцевого самоврядування!

 

         Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування, святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства!

Громада здавна була в Україні особливою формою організації суспільства. Такий устрій панував в українському селі та запорізькому козацтві.

Місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація. Вона є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.

Робота наша є іноді емоційно складною, непростою і вимагає бути професіоналами, приймати непрості рішення, від яких залежить те, яким буде життя мешканців громади сьогодні і в майбутньому. 

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Любарщини та України.

         Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наше селище та села щасливими й багатими, додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у мирне майбуття нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

Вперед до ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА! СЛАВА ЗСУ!

З повагою, 

селищний голова                                                                 Володимир ГЕРАСИМЧУК