Фото без опису

Оператор газорозподільних мереж АТ «Житомиргаз» продовжує забезпечуввати громади життєвоважливим енергоресурсом. Окрім того компанія долучилася до всеукраїнського проекту – «Дерево життя», який спрямований на ощадне використання усіх ресурсів, необхідних для друку паперових квитанцій. За відмову від паперових квитанцій та перехід на електронні – компанія восени висадила сад для вихованців Денишівської спецшколи, у планах продовжуватиініціативу в наступному році.

         Однак, наразі, у час енергетичного геноциду з боку агресора, особливо важливим є відповідальне та ощадливе споживання електроенергії. Тому, звертаюся до Вас із проханням підтримати ініціативу та поширити інформацію про відмову від паперових платіжок у громаді. Це посильний внесок кожного для заощадження дефіцитних ресурсів.

         Відмовитися від паперової квитанції можна у «Особистому кабінеті», натиснути три лінії у верхньому правому куті, обрати категорію «Розрахунки»,  далі в нижньому правому кутку поставити галочку навпроти опції «Відмовитися від паперового рахунку».

         Таким чином ви матимете можливість використовувати електронну платіжку, яка доступна в «Особистому кабінеті», чат-ботах «7104ua» у Вайбері та Телеграмі, а також в додатках «104. ua».

Разом до перемоги!