Волейбол – це гра, яка підтримує всебічний розвиток. Це розвиває спритність, гнучкість, силу, витривалість, координацію рухів. Під час гри інтенсивність навантаження варіюється від низької до максимальної й протікає в різних сферах енергозабезпечення організму, що сприяє підвищенню рівня функціональності.

Гра у волейбол базується на матчі двох команд гравців, яких об’єднує спільна мета – перемога над суперником. Прагнення до перемоги вчить волейболістів колективним діям, взаємовигідності, виховує почуття дружби та партнерства. Під час гри кожен гравець може проявити себе, але він повинен вміти підпорядковувати свої інтереси інтересам команди.

22 листопада 2022 року методистом ІМЦ Осіповою О.В. були організовані та проведені спортивні змагання з волейболу серед дівчат. 

У змаганнях брало участь 9 команд. Всі учасники згідно жеребкування були розподілені на дві підгрупи які за коловою системою визначили переможців груп для участі у фінальній частині змагань. У І зоні (Любарський ліцей № 1) переможцями стали команди учнів Пединківського та Стрижівського ліцеїв, в ІІ зоні (Любарський ліцей №2) - команди Любарського ліцею № 2 та Липненського ліцею.

Саме ці команди в спортивному залі Любарського ліцею № 1 вели вперту боротьбу за призові місця змагань.

У підсумку змагань перше місце посіла команда дівчат Пединківського ліцею, другим призером стала команда учнів Любарського ліцею № 2, третє призове місце завоювала команда учнів Липненського ліцею. По закінченню змагань команді-переможниці вручено диплом першого ступеня, командам-призерам змагань вручено дипломи відповідних ступенів.

Вітаємо переможців та бажаємо підкорити ще не одну вершину.