Інформаційно-методичним центром відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради були організовані та проведені 30 листопада 2022 року на базі Любарського ліцею №1 та Любарського ліцею №2 змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти.

З метою залучення учнів до занять спортом, прищеплення навичок здорового способу життя, організації змістовного дозвілля, подальшого розвитку й популяризації волейболу серед юнацтва.

У змаганнях взяли участь 9 команд Любарської селищної ради серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, які були поділені на дві зони. Ігри відбулися на базі Любарського ліцею №1 (1 зона) серед команд Любарський ліцей №1, Стрижівський ліцей, Новочорторийський ліцей, Липненський ліцей, Мотовилівський ліцей; 2 зона на базі Любарського ліцею №2 змагалися команди Любарського ліцею №2, Привітівський ліцей, Великодеревичівський ліцей, Глезненський ліцей.

У напруженій боротьбі у зонах перші місця серед закладів здобули команди Любарського ліцею №2 та Липненський ліцей, ІІ місця – Привітівський ліцей №1 та Новочорторийський ліцей, які продовжили боротьбу за призові місця у фіналі

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої. До кінця змагань зберігалася інтрига, особливо напружено проходили фінальні матчі, у яких зустрілися в протистоянні найсильніші шкільні команди волейболістів. У підсумку першу сходинку посіли волейболісти Липненського ліцею, друге місце  здобула команда Любарського ліцею №2, ІІІ місце – Новочорторийський ліцей

Наші змагання принесли всім учасникам позитивні враження та неповторні емоції. Вітаємо переможців, призерів та всіх учасників змагань, бажаємо їм у подальшому легких стартів і вдалих виступів, а командам, які посіли перші місця, зичимо продуктивних тренувань, сильного командного духу, успіхів та наснаги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису