Фото без опису

4 січня 2023 року у приміщенні районного будинку культури відбулося новорічне свято для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, що проживають на території громади. Хоча цьогоріч українці відмовляються від масових заходів в умовах війни, однак, для найвразливішої верстви населення - дітей, новорічне свято все ж має бути. Під час війни це особливо важливо, адже ніхто не зможе у наших дітей забрати день зустрічі з мріями та подарунками, свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають наші діти.

З вітальним словом завітала на новорічне свято керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Любарської селищної ради Наталія Кришталь, яка побажала присутнім у залі, батькам та дітям миру та спокою у домівках, здоров’я, родинного затишку, успіхів у всіх починаннях, радості та щастя, і звісно ж, перемоги, на яку ми всі чекаємо з великим нетерпінням.

Після чого діти поринули у світ новорічного свята, організаторами якого була активна молодь Любарщини, яка нещодавно створила ГО «Молодіжний центр ініціатив» та усі дітки мали змогу насолодились надзвичайно гарною та змістовною програмою. Діти були не тільки глядачами, а й учасниками свята, адже відчувши теплу атмосферу у святковому залі, вони з радістю брали участь у розважальних конкурсах, і ми усі мали змогу спостерігати за щирими посмішками дітей.

На завершення свята усі дітки отримали новорічні подарунки від служби у справах дітей Любарської селищної ради.

Також цьогоріч кілька дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування нашої громади спостерігали за театралізованим дійством, яке відбулось 27.12.2022 року у приміщенні Житомирського обласного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги та отримали новорічні смаколики.

Надзвичайно приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей та щиро дякуємо соціальним опікунам (керівникам підприємств, установ, організацій, ПП, ФОП), які кожного року долучаються до привітань дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані під опіку/піклування та цьогоріч також подарували діткам різні приємні подарунки (одяг, взуття, іграшки, продукти харчування, солодощі та підтримали матеріально).

Спільними зусиллями ми змогли принести радість дітям!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису