Фото без опису

      Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності,            правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

     1. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023рік».

     додаток 1.1

    додаток 1.2

     2. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради, які підлягають приватизації у 2023 році.

     3. Про надання дозволу на списання з балансу КНП «Любарська лікарня» основних засобів.

     4. Про умови оплати праці селищного голови на 2023 рік.

     5. Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради.

     6. Про укладення Договору про дружбу та співпрацю між Пасвалисом та Любаром.

   Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

     7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки комунальної власності.

     8. Про затвердження технічних документацій землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

               9. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

     10. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

     11. Про внесення змін до договору оренди землі від 01.02.2021 року № 241.  

    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в постійне користування Глезненському ліцею Любарської селищної ради Житомирської області.