Фото без опису

Фото без опису

 

05 січня 2023 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Любарської ради, на яке було запрошено усіх директорів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

         Очільниця відділу освіти, молоді та спорту Стачук Н.А. розпочала засідання із щирих слів подяки директорам закладів освіти  та їх колективам за їх працю у такий важкий час та передала закладам загальної середньої освіти в рамках Програми Олени Зеленської "Ноутбук кожному вчителю" 260 одиниць комп`ютерної техніки.

Також повідомила про приємну новину щодо отримання Любарським ліцеєм №1 STEM –лабораторії, які включають набор робототехніки, 3D-принтер, комплект мікроконтролерів, комплект окулярів віртуальної реальності, лазерними та фрезерними верстатами. Користуватися устаткуванням лабораторії в подальшому зможуть усі заклади освіти нашої громади.

Учасники засідання розглянули та обговорили ряд питань. Зокрема, головний спеціаліст відділу Данилко О.М., проаналізувала роботу відділу освіти, молоді та спорту у 2023 році та озвучила основні завдання на 2023 рік. В ході обговорення, одноголосно прийнято рішення про затвердження плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради на 2023 рік.

         На засідання колегії було винесено ряд інших питань, що стосується зокрема недостатнього фінансування галузі «Освіта» у 2023 році.

Працівники інформаційно-методичного центру, завідувач сектору молоді та спорту та директор Центру учнівської творчості доповіли про здобутки своїх структурних підрозділів за 2022 рік.

         Дякуємо усім за плідну співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису