Фото без опису

Молодь завжди була рушійною силою змін, розвитку, прогресу.

Молодіжна рада при голові Любарської селищної ради була створена у 2018 році, проте з часом хлопці та дівчата, які входили до її складу покинули територію нашої громади.

7 листопада відбулася зустріч молодіжного активу Любарщини з селищним головою Володимиром Герасимчуком.

Обговорили нагальні проблеми молоді, необхідність активізації молодіжного руху в умовах військового стану.

Голова наголосив на необхідності об'єднання зусиль молоді у волонтерському русі, обговорили питання створення молодіжного центру на базі центральної бібліотеки.

Так на засідані установчих зборів засновників Громадської організації «Молодіжний центр ініціатив», яке відбулося 29 листопада 2022 року, одним з питань порядку денного було створення організації, про що йдеться в протоколі №1 від 29.11.2022 року. Також серед питань порядку денного: визначення повного та скороченого найменування громадської організації, скорочена назва ГО «МОЛОДЦІ», затвердження Статуту громадської організації, прийняття рішення щодо обрання керівника організації, органів управління громадської організації та інше.

Станом на сьогодні проходить реєстрація Громадської організації «Молодіжний центр ініціатив».

Одним із перших заходів, який був організований і проведений Громадською організацією було Новорічне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що відбулося у приміщенні районного будинку культури 04 січня 2023 року.

Активна молодь Любарщини вносить свою частку в розвиток громади.

Фото без опису

 

Фото без опису