Фото без опису

20.01.2023 року в приміщені Любарського Будинку культури за ініціативи благодійного фонду «BGV» Геннадія Буткевича та благодійного фонду «Чисті серцем» в рамках реалізації проекту «Важливий кожен». Мета заходу – допомогти комплексними продуктовими наборами літнім людям 70+, зокрема продуктами першої необхідності.

На захід були запрошені найпочесніші жителі нашої громади – літні одинокі люди.

В нашій країні війна і літні люди особливо незахищені. Тож благодійні фонди підтримують людей похилого віку в такий непростий час.

До нас завітали Арсеній Пушкаренко народний депутат України, член фракції політичної партії «Слуга народу» та Поліна Алдошина  представниця благодійного фонду «BGV» Геннадія Буткевича, депутатка Житомирської обласної ради.

Зі словами вдячності за надану допомогу літнім людям, до наших гостей звернувся селищний голова Володимир Герасимчук, який зазначив, що сьогодні в залі присутні одинокі люди, яким виповнилось 70 та більше років. Також додав, що піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, особливо коли в нашій країні війна. Багато із Вас опинилось за межею бідності, не завжди  Вам приділяється належна увага. Як правило, Ви отримуєте мінімальний розмір пенсій. Але саме старші люди зберегли для нас національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави людьми. Чимало випробувань, болю та втрат довелося Вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які Ви пронесли  через все своє життя. Бути Вашими послідовниками - велика честь і відповідальність. Ви – громадяни похилого віку. Серед вас ветерани праці, шановані люди серед односельців. На території нашої громади проживає більше 3000 осіб похилого віку. Сьогодні частина цих поважних людей присутні в залі. Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця- подвиг, ставлення до людей - це приклад для наслідування сучасній молоді.

         Зі словами глибокої поваги до присутніх, звернувся Арсеній Пушкаренко, який проінформував, що громадам Житомирської області, благодійними фондами «BGV» Геннадія Буткевича та «Чисті серцем», виділено 20 тис. продуктових наборів, в тому числі 1272 набори в населені пункти Любарської територіальної громади.

 

 

Довідково.

Благодійний фонд «BGV» Геннадія Буткевича був створений у березні 2022 року, для організації допомоги Україні під час війни та відбудови країни після Перемоги. Фонд займається пошуком, закупівлею, юридичним супроводом і організацією доставки гуманітарної допомоги в Україну для тих, хто цього потребує – для дітей, військових, вразливих верств населення, для медичних закладів, та волонтерських організацій.

Благодійний фонд «Чисті серцем» був створений 04 лютого 2013 року.

За роки діяльності командою фонду реалізовано декілька міжнародних соціальних проектів. Після вторгнення росії в Україну команда фонду націлила свою роботу повністю для допомоги постраждалому цивільному населенню, військовим та медичним закладам.

 

Більш детальніша інформація про роботу фондів за посиланням.

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича (сторінка: https://www.facebook.com/bgvfund)

Благодійний фонд «Чисті серцем» (https://www.facebook.com/pureinhearts)

 

Поліна АЛДОШИНА, представниця Благодійного фонду BGV Геннадія Буткевича, депутат Житомирської обласної ради (https://www.facebook.com/profile.php?id=100011460107119)

 

Арсеній ПУШКАРЕНКО, народний депутат України, член фракції політичної партії «Слуга народу» (https://www.facebook.com/PushkarenkoArsenii)

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису