Фото без опису

 Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності,            правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської  селищної територіальної громади за 2022  рік.

Додаток

2. Про внесення змін до рішення Любарської  селищної  ради  від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Додаток 1

Додаток 2

3. Про затвердження Комплексної програми сприяння оборонній і мобілізаційній готовності Любарської селищної ради на 2023 рік.

4. Про затвердження Програми розвитку Любарської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області щодо облаштування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.

5. Про затвердження Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Любарської територіальної громади на 2023-2027 роки.

6. Про внесення змін до Положення про Любарський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

7. Про надання дозволу  на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради.

8. Про намір передачі в оренду комунального майна (частини приміщення Березівської гімназії) та включення  його до Переліку об’єктів оренди другого типу.

9. Про надання згоди на дострокове припинення договорів оренди нерухомого майна №1-4 від 23.04.2021р.

10. Про внесення змін до штатного розпису закладів дошкільної освіти Любарської селищної ради.

11. Про  оприбуткування безоплатно отриманих матеріальних цінностей та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

12. Про  оприбуткування  гуманітарної допомоги та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

Акт

13. Про передачу комунального майна Любарської  селищної ради в оперативне управління, затвердження актів передачі-приймання.

14. Про затвердження  акту  приймання-передачі майна комунальної власності Любарської селищної ради з балансу відділу  житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури Любарської селищної ради на баланс КП «Добробут» Любарської селищної ради на праві господарського відання.

15. Про намір створити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Любарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любарської селищної ради Житомирської області та затвердження Положення про неї.

 Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

17. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями) та передачу їх в оренду.

18. Про передачу  в оренду земельної ділянки ФГ «Полісся-Агро».

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

20. Про передачу  в оренду земельних ділянок Рудніцькому Леоніду Людвиковичу.

21. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу її у власність.

22. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої  на території Любарської селищної ради Житомирського  району Житомирської області.

23. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним та юридичним особам.

24. Про надання дозволу на розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх в оренду.

25. Про надання дозволу на розробку технічної документацій  із землеустрою щодо поділу та об’єднання  земельної  ділянки.

26. Про передачу земельної  ділянки в оренду для  сінокосіння та випасання  худоби Сліпко Людмилі Григорівні.

27. Про передачу в оренду земельних ділянок  СФГ «Злагода».

28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок, що перебувають в оренді ТОВ «А.Т.К.».

29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації (встановлення меж) земельних ділянок, що

використовуються під польовими дорогами розташованими між земельними частками (паями) на території  Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

30. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  для  розміщення та експлуатації будівель і споруд  автомобільного транспорту та дорожнього господарства в с. Юрівка  Житомирського району Житомирської області.