З метою формування національної свідомості, відновлення історичної справедливості, практичного вивчення великого матеріального спадку українського народу, активізації творчої діяльності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України ініціює проведення Всеукраїнської акції “Писанкове дерево Перемоги”.

Обласний етап відбору триває до 15 березня. Роботи необхідно надсилати на адресу: м. Житомир, проїзд акад. Тутковського, 10.

До участі у акції запрошуються учні (вихованці) закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти та їх родини.

На розгляд журі надсилається 2-5 писанок (на шнурочках для підвіски) з орнаментом вашого регіону, матеріал для роботи використовувати яйце курине, качине або гусяче. До писанок докласти паспорт на роботи з фото виробів, вказати прізвище, ім’я та по батькові автора, клас та повну назву закладу освіти (обов’язково вказувати область, район та територіальну громаду).

Надіслані Вами писанки будуть розміщені на «Писанковому дереві Перемоги» в комунальному закладі позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради, кращі – в Національному еколого-натуралістичному центрі МОН України.

При створенні новітніх мистецьких продуктів просимо дотримуватися норм українського законодавства, яке зобов’язує з належною пошаною ставитися до думок та переконань українського суспільства.

Якщо виникли додаткові питання — 0(412) 41-15-30 Кочук-Ященко Тамара Іванівна.