Фото без опису

09 березня 2023 року о 12:00 у Житомирському фаховому коледжі культури і мистецтв імені Івана Огієнка відбудеться ІV обласний конкурс виконавців художнього слова «Єднаймо Україну Тарасовим словом». Засновниками та організаторами обласного конкурсу є Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Конкурс проводиться з метою популяризації творів великого генія українського народу Тараса Шевченка, заохочення до класичної спадщини молодих талантів, сприяння формуванню професійної майстерності, високої духовності, усвідомлення національної ідеї та збереження традицій українського народу.

Конкурс представлений чотирма номінаціями за віковими категоріями: молодша, середня, старша та студенти закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти.

До участі у конкурсі запрошуються аматори, учнівська молодь, студенти закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти. На конкурсі учасники представляють репертуар конкурсних творів: поезія, уривок з драматичних творів, літературна композиція за творами Тараса Шевченка.

Нагадаємо, що 09 березня відбудеться нагородження переможців Відкритого конкурсу на краще читання віршів Тараса Шевченка українською та англійською мовами та концерт Житомирського музичного фахового коледжу імені В.С. Косенка.