Фото без опису

У сучасному суспільстві почали загострюватись проблеми, які пов’язані з тютюнопалінням, наркоманією та алкоголем. На сучасному етапі розвитку ці звички стали дуже розповсюдженими серед підростаючого покоління та студентської молоді. 

Тому, зважаючи на вищевказане, 14 березня 2023 року за сприянням заступника з виховної роботи Новочорторийського ТЕФК Сороки Івана Івановича, працывниками служби у справах дітей Любарської селищної ради, спільно із  інспектором з ювенальної превенції Любарського ВП № 1 було проведено профілактичну лекцію зі студентами коледжу на тему «Профілактика шкідливих звичок серед молоді».

Мета заходу: розповісти молоді, що таке шкідливі звички, застерегти від страшних наслідків від вживання наркотичних речовин, алкоголю та тютюнопаління, виховати бажання у молоді дотримуватися правил здорового способу життя.

Головним спеціалістом служби  у справах дітей - Ольгою МАТІЙЧУК було акцентовано увагу на видах шкідливих звичок та наголошено про їх негативний вплив на молодий організм людини, також працівником служби проведено анкетування серед студентів «Молодь і протиправна поведінка», а інспектор ювенальної превенції – Яна ГОЛІНСЬКА наголосила про адміністративну та кримінальну відповідальність серед неповнолітніх осіб.

По закінченню заходу студентам був трансльований фільм «Вплив наркотичних речовин на організм людини», «Наслідки шкідливих звичок для підлітків», а також учасникам заходу роздані брошури/буклети «Що таке шкідливі звички?», «Стоп, шкідливим звичкам», «Обережно - наркоманія» тощо.

Фото без опису

Фото без опису