Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

983. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».

984. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Любарської селищної ради на 2023 рік.

985. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Любарської селищної ради на 2021-2025 роки.

986. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.

987. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Житомирської області (у новій редакції)

988. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Добробут» Любарської селищної ради.

989. Про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Любарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любарської селищної ради Житомирської  області та затвердження її складу.

990. Про клопотання до Міністерства культури та інформаційної політики України про припинення діяльності та  виключення з базової мережі закладів культури на території Любарської територіальної громади.

991. Про внесення змін до штатного розпису Березівської гімназії Любарської селищної ради.

992. Про внесення змін до штатного розпису Березівського закладу дошкільної освіти Любарської селищної ради.

993. Про внесення змін до штатного розпису КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Любарської селищної ради».

994. Про організацію інклюзивного навчання в Любарському закладі дошкільної освіти Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису.  

995. Про оприбуткування  гуманітарної допомоги та внесення змін до кошторису  видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

996. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради в оперативне  управління та господарське відання та затвердження актів передачі-приймання.

997. Про оприбуткування благодійної допомоги від ТОВ "ЦУКОРАГРОПРОМ" та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

998. Про безоплатне прийняття у комунальну власність  Любарської селищної ради гуманітарної допомоги та затвердження актів передачі-приймання.

999. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради в оперативне управління  та затвердження актів передачі-приймання.

1000. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Любарської селищної ради.

1001. Про прийняття у комунальну власність гідротехнічної споруди, що розташована за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Панасівка, вул. Л. Українки, 6А.

1002. Про зміну цільового призначення нежитлових приміщень.

1003. Про намір передачі в оренду приміщення кабінету № 81 адміністративної будівлі Любарської селищної ради та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

1004. Про передачу в тимчасове користування Кирилюк Т.А. житлового будинку Липненського ліцею.

1005.  Про  затвердження  рішення виконавчого комітету селищної  ради.

1006. Про звернення депутатів Любарської селищної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України, Житомирської обласної військової адміністрації, Житомирської районної військової адміністрації щодо недопущення реорганізації Любарського відділу ДРАЦС.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1007. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями) та передачу їх в оренду ТОВ «Хмільницьке».

1008. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки водного фонду.

1009. Про надання дозволу на розроблення технічної  документації  із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

1010. Про передачу земельних ділянок із комунальної власності у державну власність.

1011. Про передачу в оренду земельних ділянок ФГ «Житинецьке».

1012. Про припинення дії договорів оренди землі ТОВ «Агро-Регіон-Любар».

1013. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

1014. Про внесення змін до рішення селищної ради від 08.02.2023року № 982.

1015. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1016. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для облаштування кладовища в с. Пединки.

1017. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для облаштування звалищ промислових та побутових відходів на території Любарської селищної ради.

1018. Про припинення дії  договорів оренди землі ПрАТ «Київстар».

1019. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

1020. Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

1021. Про передачу в оренду земельної ділянки Олійник Ользі Сергіївні.

1022. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового  призначення.

1023. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

1024. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території земель водного фонду та водоохоронної зони водоймища, розташованого за межами населеного пункту  с. Житинці Житомирського району Житомирської області.

1025. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

1026. Про погодження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки ДП «Бердичівське лісове господарство», надання дозволу на зміну цільового призначення та передачу земельної ділянки у державну власність.

1027. Про припинення дії договорів оренди землі.

1028. Про внесення змін до договору  оренди земельної ділянки  ФГ «Агролан».

1029. Про звернення депутатів Любарської селищної ради до Президента України та Верховної Ради України щодо повернення доплат для військовослужбовців.