Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1038. Про  затвердження звіту про виконання бюджету  Любарської  селищної територіальної громади за I квартал 2023 року.      Додатки

1039. Про Програму матеріальної підтримки військовослужбовців, призваних четвертим відділом Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на військову службу за контрактом на 2023-2024 роки.

1040. Про створення юридичної особи виконавчого комітету Любарської селищної ради Житомирської області та затвердження Положення про нього.

1041. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Любарської територіальної громади Житомирського району Житомирської області.

1042. Про припинення діяльності шляхом ліквідації Меленецької філії Липненського ліцею та Великоволицької філії Мотовилівського ліцею ім. І.М. Мороза Любарської селищної ради.

1043. Про припинення діяльності Великоволицького закладу дошкільної освіти.

1044. Про перепрофілювання (зміну типу) Кириївського та Пединківського ліцеїв Любарської селищної ради.

1045. Про реорганізацію Кириївського та Пединківського закладів дошкільної освіти Любарської селищної ради.

1046. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради у господарське відання, затвердження акта передачі-приймання.

1047. Про надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ "ЛАЙФСЕЛЛ".

1048. Про надання дозволу на розміщення обладнання ТОВ "УНІКОМ".

1049. Про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна від 23.11.2022р

1050. Про  затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради, які підлягають приватизації у 2023 році.

1051. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Добробут» Любарської селищної ради.

1052. Про внесення змін до структури та  штатної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2023 рік.

1053. Про укладення Угоди про дружбу і співпрацю між Любарською селищною радою та Рибніцьким повітом.

1054. Про укладення Угоди про дружбу і співпрацю між Любарською селищною радою та містом Монтіселло.

1055. Про звільнення Кришталь Н.В. з посади керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Любарської селищної ради.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1056. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1057. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

1058. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Деркачу Роману Васильовичу.

1059. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду Реці Валерію Сергійовичу.

1060. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Хомі Андрію Анатолійовичу.

1061. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею її в оренду ТОВ «Агро-Любар».

1062. Про передачу в оренду земельної  ділянки Терещуку Андрію Васильовичу. 

1063. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею її в оренду Кухару В.Г.

1064. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право постійного та безоплатного земельного сервітуту.

1065. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок для випасання громадської худоби.

1066. Про передачу в оренду земельних ділянок громадянам.

1067. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

1068. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.

1069. Про передачу в оренду земельних ділянок юридичним особам.

1070. Про передачу в оренду земельних ділянок громадянам для випасання громадської худоби.

1071. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

1072. Про передачу в оренду земельних ділянок фізичним особам.

1073. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки водного фонду.

1074. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої в межах смт. Любар Житомирського району Житомирської області.

1075. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності Марцуну Владиславу Миколайовичу та Хомчук Лілії Віталіївні.

1076. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки релігійній громаді Покрови Святої Богородиці (ПЦУ).

1077. Про передачу в оренду земельної ділянки водного фонду Грабчаку Павлу Володимировичу.

1078. Про продовження терміну дії  договору особистого строкового сервітуту для обслуговування будівель торгівлі ФОП Фесько Лесі Миколаївні.