Фото без опису

Нещодавно до Житомирщини надійшла велика партія Wi-Fi-роутерів, які будуть використовуватися для облаштування інтернет-мережі в укриттях соціальних закладів, що дозволить забезпечити безперебійний та безкоштовний доступ до Інтернету.

Загалом інтернет-підтримку від міжнародної компанії отримають 159 соціальних закладів у більш ніж 40 територіальних громадах Житомирщини, серед яких 82 освітні заклади, 59 лікарень та амбулаторій, 18 геріатричних та психоневрологічних закладів.

Зокрема роутери будуть використовуватися для покращення доступу до онлайн-ресурсів, навчальних матеріалів та інтерактивних платформ, що значно полегшить процес навчання та підвищить якість освіти. Крім того — це швидка та якісна комунікація з колегами-вчителями та учнями через відеоконференції та інші онлайн-інструменти.

Також використання цих роутерів допоможе покращити доступ до Інтернету в захисних приміщеннях медичних та соціальних закладів. Завдяки передачі таких пристроїв, жителі області зможуть бути у контакті зі своїми близькими, що вкрай важливо в теперішній час.

Фото без опису