Фото без опису

Військовий 95-ки із позивним «Скульптор» виготовляє з дуба витвір з емблемою рідної бригади. В скульптуру заклав особливий сенс: з іншого боку планує вирізати «воронку» від вибуху та над нею — голуба миру. Про це повідомляє Житомирська Міська Рада.

Працює різьбяр в Шодуарівському парку, біля каруселей. Поряд із «робочим місцем» — встановив скарбничку, куди збирає донати для ЗСУ.

 «Скільки зберемо, стільки зберемо. Можливо ці гроші вдасться залучити на купівлю десантникам тепловізора або дрона», — сказав військовий.

Після отриманих поранень — скульптор має інвалідність і тепер не може повноцінно служити. Але каже, що хоче бути корисним побратимам. І маючи таке хобі, пообіцяв їм виготовити скульптуру.

Основа — дуб. Дереву понад 300 років, воно росло в міському парку. Кілька тижнів тому дуб впав. А тепер — отримав нове життя. З його колоди виготовляють символічну скульптуру з емблемою гордості Житомира, 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

«Я не хочу, аби ця акція закінчилась на початку. Хочу, аби її підтримали й в інших містах. Кожен регіон України має свою бригаду, свою військову частину. Чому б їх таким чином не прославити?», — підкреслив «Скульптор».

FacebookTwitterРесурс