05.05.2023 Любарська ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Розпочато розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Любарської селищної територіальної громади

На виконання вимог чинного законодавства Любарською селищною радою прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території  Любарської територіальної громади 28,04 2023 р №1041.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Пропозиції приймаються до 27.05.2023 р.

Пропозиції можна надавати:

- електронною поштою на адресу:  liubar.hromada@gmail.com

– офіційними листами на адресу:  13101, смт.Любар, Житомирський район, Житомирська область, вул. Незалежності, 39.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.