Фото без опису

Щороку на початку літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості, надії і добра. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли рідний край.

На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

З нагоди даного свята на території Любарської селищної ради був проведений святковий захід. Службою у справах дітей Любарської селищної ради був організований конкурс малюнка на асфальті на тему «Діти за мир». Переможці якого були відзначені грамотами та подарунками.

Також була організована безпрограшна лотарея з різноманітними, цікавими лотами. Всі зібрані кошти будуть передані для потреб ЗСУ.

За участі Центру дитячої творчості було організовано та проведено майстер-клас для діток з орігамі. Було створено багато красивих виробів.

Фахівцями центру соціальних служб було проведено ігри «Веселий парашут» та «Хто більше?», вікторина «Моя країна – Україна», конкурс малюнків та колажів «Діти малюють майбутнє», було організовано куточок для складання пазлів та геометричних фігур для діток та аквагрим «Розважайся, веселися».

У святі також були задіяні учні Любарської школи мистецтв, які співали патріотичні пісні.

Завдяки працівникам відділу культури, туризму та організаційно-масової роботи, діти мали змогу сфотографуватися біля святкових локацій та фотозон.

Працівниками поліції була організована локація для діток, де роздавали повітряні кульки та чупачупси.

Вітаємо дітей України! Нехай наші діти завжди залишаються веселими і життєрадісними, нехай вони відчувають тільки любов і підтримку від своїх батьків! Хочеться, щоб всі вони були щасливі, а небо над головою завжди було мирним.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису