Фото без опису

1.  Про внесення змін до рішення Любарської селищної  ради від 15.12.2022   № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».

2. Про затвердження Програми сприяння розвитку підрозділів Збройних сил України та інших військових формувань, розташованих на території Житомирського району, і цивільно-військове співробітництво з ними на 2023-2024 роки.

3. Про затвердження Програми підтримки Захисників та Захисниць України, учасників АТО/ООС, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні Любарської селищної ради на 2023-2024 роки.

4. Про Комплексну програму соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023 рік.

5. Про затвердження Програми створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2023-2026 роки.

6. Про внесення змін до програми  розвитку фізкультури та спорту на території Любарської селищної ради на 2021-2023 роки.

7. Про затвердження Положення про порядок розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території Любарської селищної територіальної громади.

8. Про припинення шляхом ліквідації окремих комунальних закладів культури Любарської селищної ради – сільський клуб, сільський будинок культури.

9. Про відкриття групи продовженого дня у Великодеревичівському ліцеї.

10. Про включення нових об’єктів до Переліку об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради, які підлягають приватизації у 2023 році.

11. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна комунальної власності, що знаходиться у селі Великий Браталів.

12. Про затвердження звіту про оцінку майна комунальної власності, що знаходиться в смт. Любар.

13. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради.

14. Про оприбуткування  та затвердження акта передачі-приймання основних фондів з балансу Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної  державної адміністрації  по завершеному будівництвом  об’єкту "Амбулаторія на 1-2 лікаря з житлом по вул. Зарудня, 30 у селі Липне Любарського району Житомирської області".

15. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради в оперативне управління та на праві господарського відання, затвердження актів передачі-приймання.

16. Про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна  №11 від 21.02.2022 р.

17. Про перейменування вулиць в с. Пединка Пединківського старостинського округу Любарської селищної територіальної громади.

18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

19. Про  передачу  в оренду земельних  ділянок    фізичним особам.        

20. Про передачу в оренду земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

21. Про передачу  в оренду земельних  ділянок для ведення особистого   селянського господарства.

22. Про  передачу  в оренду земельних  ділянок для сінокосіння та випасання худоби.   

23. Про  передачу  в оренду земельних ділянок юридичним особам.

24. Про  передачу  в оренду земельних  ділянок громадянам для випасання громадської  худоби.  

25. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок для випасання громадської худоби.

26. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

27. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки з подальшою передачею її в оренду Нагаюк Людмилі Павлівні

28. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді  Успіння Пресвятої Богородиці (ПЦУ).

29. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо відновлення меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості).

30. Про  надання дозволу на розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх в оренду.

31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки, розташованої в межах с. Мотовилівка вул.40-річчя Перемоги Житомирського  району  Житомирської області.

32. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу її у власність.

33. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Поліщук Антоніні Степанівні.

34. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «Агро-Любар».

35. Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок.

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває в постійному користуванні Аврамчука Івана Миколайовича.

37. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки Любарському районному спортивно-технічному клубу товариства сприяння обороні України.

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по відновленню меж земельної ділянки.

39. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що перебувають у спільній частковій власності громадян-власників сертифікатів реформованого КСП «Іскра»  с. Глезне Житомирського району Житомирської області.