Фото без опису

Чергова страшна звістка з передової: на війні загинув Герой Віктор Тимощук.

    Сміливими соколами один за одним здіймаються у небеса наші земляки, які героїчно захищали кожного з нас та Україну від кривавої путінської війни.

    На жаль, до лав Небесного війська долучився ще один Герой, мужній, відважний і відданий країні патріот,  ВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ ТИМОЩУК, 20.11.1970 р. н. із села Авратин.

    Вірний військовій присязі, наш земляк мужньо виконував свій громадянський та військовий обов’язок, захищаючи суверенітет, незалежність і цілісність країни, вільне майбутнє Українського народу та кожного з нас.

     На превеликий жаль, загинув  27 червня 2023 року поблизу с. Кислівка Купянського району Харківська області. Він заплатив найвищу ціну за нашу волю – поклав на вівтар свободи власне життя…

 Щирі слова співчуття  родині, друзям та побратимам Героя… Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у години скорботи…

Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника, а світлий спомин про подвиг Віктора Тимощука назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував!

   Хай Господь прийме його у свої обійми та подарує вічний спокій зраненій молодій душі!

      Вічна і світла пам’ять Герою!

Фото без опису