Фото без опису

Онлайн мапа покаже, де її можна отримати на Житомирщині – https://edata.e-health.gov.ua/e-data/dashboard/pmg-psychiatry. Кілька кліків – і людина вже знатиме прізвище лікаря, адресу та час прийому.

62 надавачів послуг залучені  на Житомирщині до надання безкоштовної психологічної та психіатричної допомоги.

Зручний для використання ресурс днями презентували НСЗУ спільно з ВООЗ та координаційним центром з психічного здоров’я при КМУ.

На мапі відображаються всі медзаклади, які надають психологічну та психіатричну допомогу за договором із НСЗУ. Вказано місце розташування 62  медзакладів, 126 місця надання допомоги та названо 238 лікарів з Житомирщини.

В Україні діє і Всеукраїнська програма ментального здоров’я, яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської, а комунікаційна кампанія Ти як? формує у суспільстві культуру піклування про ментальне здоров’я.

Якщо ви розумієте, що потребуєте негайної психологічної допомоги, скористайтеся номерами телефонів служб, які її надають — їх  перелік  є на сайті МН4U.

Під час дзвінка можна дізнатися контакти інших фахівців і служб, які працюють поруч з місцем вашого проживання та допоможуть вам.

Важливо, щоб звернення до фахівців у сфері психічного здоров’я у нашій країні стало звичним. Адже саме фахова допомога може покращити якість життя людини.