Фото без опису

Шановні працівники медичної галузі Любарської громади!

Лікарі, медсестри, й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя прийміть щирі вітання та сердечну подяку за вашу благородну працю, високу професійність, моральність та лікарську честь.

Професія медика завжди була однією із найшановніших у світі. Люди у білих халатах лікують наші фізичні та душевні рани, приходять на допомогу у той момент, коли відчуваємо себе найбільш вразливими та беззахисними, і повертають нам сили, бадьорість та гарний настрій.

Зараз, у період повномасштабної війни з росією, ми як ніколи усвідомлюємо важливість вашої роботи. Сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям, ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати життя наших жителів та захисників.

Низький уклін та слова подяки Вам за ваші добрі серця та золоті руки, високий професіоналізм та щоденну виснажливу працю.

 Щиро зичу вам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у вашій нелегкій роботі. Нехай добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею. Нехай Господь рясно благословить кожен день вашого життя!

Зі святом!

 

З повагою,

селищний голова                                                             Володимир ГЕРАСИМЧУК