Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1166. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади за ІІ квартал 2023 року.     Додаток

1167. Про внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності на території Любарської селищної ради на 2021-2023 роки.

1168. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».     Додаток

1169. Про внесення змін до Програми сприяння розвитку підрозділів Збройних сил України та інших військових формувань, розташованих на території Житомирського району і цивільно-військове співробітництво з ними на 2023-2024 роки.

1170. Про намір передачі в оренду частини приміщення інфекційного відділення лікарні та включення даного обєкту до Переліку другого типу.

1171. Про намір передачі в оренду приміщення котельні «Любарського ліцею №1».

1172. Про надання згоди на передачу основних засобів та малоцінних необоротних активів Меленецької філії Липненського ліцею та Великоволицької філії Мотовилівського ліцею ім. І.М.Мороза з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради.

1173. Про внесення змін до штатного розпису Борушківецької початкової школи Любарської селищної ради.

1174. Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради.

1175. Про внесення змін до штатного розпису Мотовилівського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Любарської селищної ради.

1176. Про дострокове припинення повноважень депутата Любарської селищної ради Бузона А.В.

1177. Про затвердження плану роботи Любарської селищної ради на IІ півріччя 2023 року.

1178. Про затвердження розпоряджень селищного голови.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1179. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1180. Про  передачу  в оренду земельних  ділянок громадянам для випасання громадської худоби.

1181. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок для випасання громадської худоби.

1182. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки з подальшою передачею її в оренду Хомі Андрію Анатолійовичу.

1183. Про передачу в оренду земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства.

1184. Про  передачу  в оренду земельних ділянок юридичним особам.

1185. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

1186. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих в межах населених пунктів Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

1187. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Бабичу Владиславу Валерійовичу.

1188. Про  передачу  в оренду земельних ділянок  АТ «Укртелеком».

1189. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, що  розташована в с. Громада Житомирського району Житомирської області.

1190. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність Цимбалюку Юрію Григоровичу.

1191. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої в межах с. Старий Любар Житомирського району Житомирської області.

1192. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

1193. Про передачу в оренду земельної ділянки Іванкевичу Сергію Васильовичу  для сінокосіння та випасання худоби.

1194. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки з подальшою передачею її в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

1195. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки ТОВ «А.Т.К.».