Фото без опису

  В проєкті беруть участь 11 громад Житомирської області – Гришковецька, Любарська, Малинська, Миропільська, Народицька, Овруцька, Тетерівська,   Хорошівська, Червоненська, Черняхівська та Чуднівська.
 4 серпня 2023 року відбулася перша стратегічна сесія (засідання робочої групи).
 Заступник селищного голови Жанна Кузьмишина розпочала засідання робочої групи, наголосивши на важливості даного стратегічного документа та разом із представниками громадськості, депутатами, членами виконавчого комітету, представниками  підрозділів міської ради  долучилась до актуалізації Стратегії розвитку Любарської селищної ради до 2027 року.
 Процес стратегічного планування відбуватиметься за підтримки експертів проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

    Консультант з стратегічного планування соціально-економічного розвитку територіальних громад Юрій ВДОВЕНКО розповів присутнім про методику стратегічного планування, основні аспекти та послідовність розробки Стратегії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису