Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1196. Про внесення змін  до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».   Додаток.

1197. Про внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих Захисників і Захисниць України, учасників АТО/ООС.

1198.  Про погодження розміру плати за навчання дітей у комунальному закладі «Любарська школа мистецтв» Любарської селищної ради.

1199. Про затвердження Програми розвитку Любарської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області щодо облаштування сервісного центру обслуговування платників на 2023 – 2025 роки.

1200. Про внесення змін до назви об’єкта комунальної власності.

1201. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради, який знаходиться у селі Меленці вулиця Коцюбинського,1А.

1202. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради, який знаходиться у селі Велика Волиця вулиця Незалежності, 42.

1203. Про намір передачі в оренду частини приміщення лікарні (дитячого стаціонарного відділення) та включення даного об’єкту до Переліку другого типу.

1204. Про надання згоди на передачу в оренду частини адміністративного будинку, розташованого за адресою с. Нова Чортория, вул.Незалежності,32 та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку першого типу.

1205. Про затвердження  рішень виконавчого комітету селищної ради.

1206. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Любарської селищної ради  та розвитку інформаційної сфери селища на 2021-2023 роки.

1207. Про оприбуткування благодійної допомоги від "ЕПІЦЕНТР К" та ТОВ "ХМІЛЬНИЦЬКЕ" та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

1208. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради та затвердження актів передачі - приймання.

1209. Про оприбуткування гуманітарної допомоги та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

1210. Про врегулювання питань господарського відання складовими Єдиної газорозподільної системи.

1211. Про затвердження актів прийому-передачі основних засобів та малоцінних необоротних активів Меленецької філії Липненського ліцею та Великоволицької філії Мотовилівського ліцею ім. І.М.Мороза з балансу  відділу освіти, молоді та спорту на баланс відділу житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфракструктури Любарської селищної ради.

1212. Про затвердження актів прийому-передачі основних засобів та малоцінних необоротних активів Меленецької філії Липненського ліцею та Великоволицької філії Мотовилівського ліцею ім. І.М.Мороза з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс відділу культури, туризму та організаційно-масової роботи Любарської селищної ради.

1213. Про затвердження актів прийому-передачі основних засобів та малоцінних необоротних активів Меленецької філії Липненського ліцею та Великоволицької філії Мотовилівського ліцею ім.І.М.Мороза з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради.

1214. Про організацію інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти Любарської селищної ради.

1215. Про внесення змін до рішення XXXVI сесії VIII скликання від 29 червня 2023 року № 1131 «Про припинення шляхом ліквідації окремих комунальних закладів культури Любарської селищної ради – сільський клуб, сільський будинок культури».

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1216. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1217. Про внесення змін до договорів  оренди земельних ділянок для випасання громадської худоби.

1218. Про передачу в оренду земельної  ділянки для випасання громадської худоби.

1219. Про припинення дії  договору оренди землі ПрАТ «Київстар».

1220. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

1221. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді Захарчука Віктора Кириловича.

1222. Про надання дозволу на розробку технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

1223. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «А.Т.К.».

1224. Про внесення змін в рішення сесій селищної ради.

1225. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

1226. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Данилко Василю Васильовичу.

1227. Про надання дозволу на проведення державної реєстрації земельних ділянок часток (паїв) у комунальну власність Любарської селищної ради.

1228. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки  ФГ «Агролан».

1229. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду

1230. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду, розташованої на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

1231. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу її  у власність Цимбалюку Юрію Григоровичу.

1232. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність.